Пробив власне дно: у Києві 22-річний наркоман пограбував кредитну установу, аби розрахуватись із боргами (відео)

У столиці поряд із Центральним залізничним вокзалом чоловік пограбував фінансову установу. Грабіжник застосував до співробітниці газовий балончик, завдав близько десяти ударів по голові та викрав з сейфу гроші. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Подія сталась на вулиці Старовокзальній. Правоохоронці затримали фігуранта протягом кількох годин.

"Перед нападом на кредитну установу фігурант задля конспірації переодягнувся, а двох знайомих попросив зачекати його на вулиці біля закладу, не повідомляючи справжні наміри візиту. У приміщенні чоловік забризкав газовим балончиком працівниці в обличчя, наніс близько десяти ударів по голові та відібрав ключі від сейфу та викрав звідти 22 тисячі гривень", - розповів заступник начальника управління - начальник кримінальної поліції Шевченківського управління поліції Віталій Біленький.

Правопорушником виявився раніше судимий залежний від наркотиків місцевий мешканець 2000 року народження. Чоловік скоїв розбійний напад, аби повернути власні грошові борги.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій вчинений в умовах воєнного стану. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру та направили клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення