Промова Путіна в ООН показала, що бойовики готові продовжити бійню за першою вказівкою - Тимчук

 

Росія продовжує утримувати свої війська на Донбасі. У будь-який момент вони готові продовжити бійню по першому вказівкою Кремля.

Такий висновок нардеп, лідер групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук зробив з промови російського президента Володимира Путіна в ООН.

«Як і слід було очікувати, кремлівський словоблуд нічого нового не сказав, - пише він на своїй сторінці в Фейсбук. - Чергова балаканина про «громадянську війну» в Україні - це, зрозуміло, залишення за собою маневру (ескалація-заморожування конфлікту) в очікуванні результатів торгу із Заходом, тепер уже в контексті Сирії - на неї і упор. «Широка міжнародна антитерористична коаліція» за участю РФ - це останній козир Путіна ».

Нардеп зазначає, що все це перегукується з даними групи ІО по Донбасу за останні дні: РФ війська з Донбасу не виводить (йде перекидання лише окремих підрозділів, і то в рамках ротації). Особовий склад і озброєння російсько-терористичних військ у повній готовності продовжити бійню по першому вказівкою Кремля.

«Хоча зараз явно буде розігруватися в першу чергу політична карта по «легалізації «ЛНР/ДНР» під прикриттям Мінських домовленостей. «Псевдовибори» в Луганську і Донецьку на тлі танків і «Градів» на передовій - гарна комбінація для шантажу Києва. Питання до останнього, чи вдасться Путіну втюхати України Донбас на своїх умовах. Зрозуміло що, якщо цей абсолютно антиукраїнський план провалиться, знову заговорять гармати. І плавно вийдемо на Мінськ-3 », - робить невтішні прогнози Тимчук.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення