Ракетна атака на Київ і область: "прильоти" в ТЕЦ, житлові будинки та автомобілі, кількість жертв невпинно зростає (відео)

Сьогодні близько 14:00 російські ракети влучили по критичній інфраструктурі. Є влучення в автомобілі мирних жителів, зачепило також двоповерховий житловий будинок. Унаслідок "прильотів" місто частково знеструмлене, води немає у всій столиці. Вибухи прогриміли у кількох районах міста.

"Уже 9 постраждалих внаслідок вибухів у столиці. 8 із них госпіталізовані в медзаклади Києва. Одному потерпілому медики надали допомогу на місці", - розповів мер Віталій Кличко.

У будинках, що поруч із місцем "прильоту" в Дніпровському районі міста, вилетіли всі шибки.

У деяких районах Києва немає світла. Енергетики повідомляють про екстрені вимкнення.

"Через обстріли постачання води призупинене в усьому Києві. Фахівці "Київводоканалу" працюють над тим, щоб якнайшвидше його відновити. Просимо, про всяк випадок, запастись водою. Працюють також і енергетики, щоб відновити енергопостачання в столиці", - зазначив міський голова.

У Київській області влучання по житловому сектору та інфраструктурних критичних об‘єктах. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення і один загиблий, повідомив очільник Київської ОВА Олексій Кулеба.

"Маємо влучання в багатоповерхівки у Вишгороді та приватний сектор у Чабанах. Більше 20 постраждалих, яким вже надається вся необхідна допомога. На жаль, один загиблий. Київська область повністю знеструмлена. Також частково немає опалення та водопостачання", - повідомив Кулеба.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення