Репер-наркоман викрав, прив'язав до батареї, душив, поголив наголо і зґвалтував 16-річну колишню

Репер із Білгородської області РФ викрав, прив'язав до батареї, поголив наголо і зґвалтував колишню дівчину. Про випадок пишуть росЗМІ.

Злочин стався у Старому Осколі. Хлопцю лише 20 років, дівчині, над якою він познущався, всього 16. Колишню він викрав разом зі своїм знайомим.

Репер-ґвалтівник підстеріг дівчину на вулиці, силою заштовхав у машину і відвіз до себе додому, де прив'язав до батареї. Там він ґвалтував постраждалу, а також поголив її наголо, душив і, ймовірно, встромив ножиці у ногу.

За кілька днів потому його затримали та порушили кримінальні справи за зґвалтування неповнолітньої, викрадення людини, вчинене групою осіб за попередньою змовою, а також за насильницькі дії сексуального характеру, які спричинили з необережності тяжку шкоду здоров'ю потерпілої.

Цього літа молодик уже мав проблеми з поліцією: на нього завели кримінальну справу за грабіж, але згодом провадження припинили.

Відомо, що він навчався у місцевому університеті, займався репом та постив свої треки у соцмережах, а останнім часом збирався йти до армії. Знайомі кажуть, що він "звичайний хлопець", але мав проблеми з наркотиками, а від алкоголю йому зривало дах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення