Росіяни нещадно бомблять Харків, лише за годину з Бєлгорода прилетіло 7 ракет: відео

Російські окупанти протягом минулої доби обстрілювали Київський та Шевченківський райони Харкова, Чугуївський і Харківський райони області. Загалом за добу загинули 2 жінки, 5 мирних жителів поранені. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Цієї ночі після 23:00 з території Росії Харків вкотре закидали ракетами. Місцеві телеграм-канали повідомляють про прильоти із Бєлгорода аж семи ракет лише за одну годину - у проміжку між 23 та 24 годинами. У соцмережах показали кадри запуску ракет з території країни-агресорки у напрямку Харкова.

Звуки нічного Харкова - щоночі одне й те саме:

"Уночі у Харкові російська ракета влучила у подвір'я школи. Унаслідок ще одного ракетного удару пошкоджена адміністративна будівля. Постраждалих немає. У Чугуївському районі внаслідок обстрілів росіян загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще двоє людей поранені. Снаряди влучали по господарських спорудах, пошкоджено вуличний газогін. У Харківському районі протягом доби через російські обстріли отримали вибухові травми ще троє цивільних", - повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Після сьогоднішнього обстрілу російськими військовими харківської школи утворилась вирва глибиною у 5 метрів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення