Росіяни знищують Миколаїв: прямий "приліт" у висотку, розбомблені будинки і авто, є жертви (фото, відео)

Сьогодні вдень російські військові обстріляли зі ствольної артилерії Миколаїв, є загиблі та поранені.

Одна з ракет влучила прямо у висотний будинок, це зафіксувала камера відеоспостереження.

Від вибуху ворожого снаряду пошкоджений дитячий майданчик.

Ще одна камера відеоспостереження у дворі одного з будинків зафіксувала, як просто в епіцентрі вибуху опинився місцевий мешканець. За офіційними даними, наразі підтверджена смерть однієї людини внаслідок сьогоднішнього обстрілу Миколаєва.

За даними видання "Новости-N", російські військові сьогодні обстрілювали Інгульський район міста та Корабельний. В Інгульському пошкоджено не менше п'яти будинків у приватному секторі, в районі вул. Зеленої. Пошкоджено також господарські будівлі, згоріло два автомобілі. Біля одного з будинків уламками вбито собаку. На щастя, люди під час цього обстрілу не постраждали. Кілька снарядів вибухнули у Корабельному районі, там також пошкоджено житлові будинки. За словами очевидців, є поранені.

"Унаслідок обстрілу пошкоджені лінії однієї з підстанцій. Для проведення ремонту працівники Миколаївобленерго мусили відключити від електроживлення Корабельний район", - повідомив мер міста Олександр Сєнкевич і додав, що все полагодять дуже швидко - протягом години-двох.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі всеукраїнського телемарафону розповів, що росіяни обстрілюють житлові квартали ствольною артилерією 152 мм.

"Буквально півгодини тому (близько 16.00, - Ред.) 4 снаряди прилетіло в один з житлових кварталів, і є один загиблий", – повідомив Кім.

За його словами, це пов'язано "з активізацією активного захисту на півдні області та у напрямку Кривого Рогу".

"На мою думку, вони (росіяни, - Ред.) намагаються посіяти паніку, зокрема й серед військових, які там необстріляні", – сказав голова Миколаївської ОВА.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення