"Російські окупанти прирікають дітей на болісну смерть": білоруські лікарі оприлюднюють кадри з українських лікарень (відео)

Канал медичної ініціативи "Білі Халати" з Білорусі оприлюднив моторошні кадри з лікарень, які знаходяться в українських містах та потерпають від рашистської навали.

"Перше відео – з Житомира, там, де бомбили. Поряд із місцем розриву ракети знаходиться пологовий будинок. Усі пацієнтки, діти та співробітники евакуйовані до підвалу", - написали лікарі.

Зазначається, що інше відео — з Київської лікарні "Охматдит", яка постраждала вже не раз від обстрілів і на якій, як повідомляли ще в перші дні війни, виставили мітки наведення.

Потім у пості додали, що у Чернігівській дитячій лікарні, де знаходяться 11 онкохворих дітей у віці до 15 років закінчуються знеболювальні препарати, у тому числі і наркотичні анальгетики. Доставити ліки по землі неможливо - дороги до міста заміновані

Маленькі пацієнти з Чернігова не можуть потрапити до Польщі чи Словаччини через те, що місто знаходиться в облозі. Евакуація може бути проведена тільки повітрям, що, в умовах війни, також вкрай важко.

Російські окупанти прирікають дітей на болісну загибель.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення