Російські ракети розгатили готель з людьми у Харкові: відео моменту прильоту і фото наслідків

У Харкові російські військові зруйнували готель "Park Hotel". За останіми даними, 11 людей поранені внаслідок удару. Вибухи у місті прогриміли близько 22:30.

"Дві ракети поцілили у будівлю готелю", - зазначили у ДСНС.

У будівлі готельного комплексу в момент удару перебували понад 30 цивільних осіб. Також сталося загоряння кількох автомобілів.

Як повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, постраждали четверо чоловіків віком від 31 до 38 років, семеро жінок — від 23 до 71 року. 35-річний чоловік перебуває у тяжкому стані, восьмеро пацієнтів — у середньому, двом надали допомогу на місці.

Серед постраждалих 1 громадянка Туреччини, 1 громадянин Грузії, обидва представляли ЗМІ Туреччини. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

У поранених здебільшого забої, є черепно-мозкові травми та гостра реакція на стрес. Таку інформацію в коментарі "Суспільне Харків" озвучив директор облцентру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.

Удар прийшовся по Київському району Харкова.

"Попередньо - ракетами С-300.", - додав Синєгубов.

У російських моніторингових групах перед цим повідомляли про "вильоти" в районі Бєлгорода. Учора пропагандисти анонсували прильоти по готелям.

Відео моменту прильоту по готелю "Park Hotel". Найцікавіше, що камера одразу в очікуванні спрямована на місце удару.

Перші фотографії з місця влучання по готельному комплексу у Харкові 10 січня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення