Розбив до крові коліно і не міг підвестися: в Одесі сильно познущались над запряженим у карету​ конем (відео)

Мережу підірвало відео жорстокого поводження з конем у Одесі. Очевидці зафільмували виснажену тварину, яка працює у прокаті. Численні відео інциденту опубліковані у місцевих Telegram-каналах.

Запряжений в прогулянкову карету кінь впав на розі вулиць Грецької та Пушкінської, розбив до крові коліно і не міг підвестися. Тим часом візник намагався його підняти і відвести.

Не витримавши знущань над конем очевидці, які були поруч, відтягнули чоловіка, аби він не завдавав ще більшого болю тварині.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика

Обурені очевидці викликали поліцію на місце інциденту. Пізніше прибув, ймовірно, і власник коня. Він переконував, що із твариною все гаразд. Мовляв, нога не зламана, адже якби це було так - кінь не зміг би підвестися і йти.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика

До того, як кінь впав, жорстоке поводження з твариною візника зняла на відео одна з очевидець. Справа в тому, що жінка не могла виїхати з парковки, оскільки кінь з каретою перегородив її авто дорогу. Кінь ковзав по бруківці і не міг зрушити з місця. Жінка стверджує, що причина цього - стерті підкови. Після численних спроб смикання бідолаха і впав на бруківку.

"У мене серце крається від того, що тварини - це всього-на-всього бізнес у 21 сторіччі", - констатує очевидиця.

До речі, це вже далеко не перший випадок, який демонструє жорстоке поводження з прокатними кіньми. У 2017 році у мережу потрапило відео, як кінь-красень Сіріус, який катав туристів по центру Одеси, раптово завалився на бік. Тоді волонтери розповідали, що судячи з відео, у коня виснаження, і це падіння свідчить про те, що йому дуже боляче. Можливо, у нього коліки від того, що голодував і стояв без води, а потім почав їсти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення