Розбився на будівництві з висоти третього поверху: у Харкові біля лікарні знайшли мертвого молодика (відео)

У Харкові біля лікарні, що на вулиці Ньютона, виявили труп молодика. Як вдалося встановити, він працював на будівництві, але днями вправ з риштувань з висоти третього поверху. У невідкладній допомозі йому зробили рентген, зафіксувавши отримані при падінні травми.

Як пише Труха Харьков, він разом із друзями прийшов пиячити в парк поруч з лікарнею. Відомо, що чоловік почувався погано - скаржився на біль у ребрах.

"З тих пір він там чи то повзав три дні, чи то відкинувся і пролежав весь цей час - не зовсім зрозуміло, оскільки друзі реально бухущі", - йдеться у дописі під відео.

Також повідомляється, що загиблий - місцевий житель 1989 року народження. Ознак насильницької смерті на тілі судмедексперти не виявили.

Увага! Відео містить шокуючі кадри (18+)

Новина викликала бурхливе обговорення у коментарях під дописом. Кілька людей розповіли, що насправді чоловік звертався до медиків невідкладної допомоги. Йому діагностували тріщини в ребрах і забої. До лікарні постраждалого не госпіталізували через брак місць у стаціонарі.

Також у коментарях повідомляється, що загиблому насправді було не 32, а 28 років, у нього була дитина. Молодик не був пияком, родина у нього благополучна. За словами Наталії, яка знайома з родиною загиблого, два роки тому померла його старша сестра.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення