Розкопав могилу ненависного керівника аби впевнитися, що той помер: на Одещині чоловік розбив труну покійного та заглянув йому в обличчя

На Одещині чоловік аби переконатися в тому, що ненависний керівник справді помер, розкопав його могилу та розбив кришку труни. У суді чоловік вибачився перед ображеними родичами та отримав умовний термін.

Таке рішення ухвалив Саратський районний суд.

"Через особисті образи, переконавшись в тому, що його злочинні дії залишаються непоміченими для оточуючих та його намірам ніхто не зможе перешкодити, підійшов до могили останнього, яка знаходиться на вищевказаному кладовищі, умисно, за допомогою штикової лопати з дерев`яним руків`ям, яку приніс з собою, застосовуючи фізичну силу рук, розкопав вказану могилу дійшовши до труни померлого та в подальшому розбив її верхню кришку, чим осквернив вказану могилу та спричинив шкоду моральним засадам суспільства в частині поваги до померлих та місць їх поховання", - йдеться в ухвалі суду.

Відносини з роботодавцем у чоловіка не склалися. У 2020 році начальник загинув. Через місяць після похорону робітник розкопав могилу і розбив труну, глянув в обличчя загиблого, залишив там рукавички та втік.

Знищені вінки та розкопану могилу знайшли родичі.

У суді обвинувачений вибачився перед ними та покаявся. Він отримав 2 роки умовно.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення