Сеча капає зі стелі: одеситка завела у квартирі 37 котів та одного собаку, смердить на весь під'їзд (відео)

 УСИ Online

У Котовському під Одесою жінка перетворила життя сусідів на пекло. Вона заповнила мотлохом і сміттям свою 3-кімнатну квартиру на восьмому поверсі, а останнім часом почала зносити до будинку безпритульних котів та кошенят. Зараз у її квартирі живе 37 котів та один собака.

Сусіди розповідають, що собаку не вигулюють. Пес і 37 кішок випорожнюються прямо в кімнатах, через що в під'їзді стоїть моторошний сморід. Найважче живеться сусідам власниці тварин. Смердить на весь коридор так, що неможливо відчинити двері. У сусідів поверхом нижче сеча капає просто зі стелі.

"Невідомо, куди вони там ходять по нужді, бо до туалету та ванни зайти просто нікуди – там усе завалено речами до стелі", – розповіла сусідка власниці котів Алла.

Мешканці будинку куди тільки не зверталися, навіть писали заяву до поліції та просили зоозахисників забрати тварин. Але все марно.

"Зоозахисники, наскільки я знаю, сказали, що потрібні клітки та гроші на перетримку тощо", — розповіла сусідка Алла.

Сама ж господиня тварин вважає, що врятувала котів від голодної смерті і віддавати їх не збирається.

"У чому я винна? У тому, що за свої гроші годую тварин? Я працюю на ринку і ледве зводжу кінці з кінцями, щоби купити їм корм. Я їх дохлих підбирала та виходжувала", — каже власниця тварин Наталя.

Тим часом сусіди шукають, куди можна прилаштувати котів та собаку, а потім готові самостійно розчистити квартиру від мотлоху.

"Немає жодного відомства, яке могло б нести відповідальність за те, що захаращуються квартири. Ми не можемо туди самовільно зайти, це незаконно. Але якщо нам допоможуть вивезти тварин, ми самі розгребемо сміття. Ми звернулися до департаменту екології з проханням влаштувати цих тварин у якісь притулки. Вихованці ж не винні в ситуації, що склалася, ми ж не можемо їх скласти в мішок і викинути. Це негуманно. Тому ми чекаємо на допомогу від чиновників", — резюмував директор житлового кооперативу Валерій Штефанець.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення