Штурм під Офісом президента: люди принесли з собою автомобільні шини, у хід пішов сльозогінний газ та дими (відео)

Під Офісом президента уже почалися сутички Нацкорпусу із поліцією. Як повідомляє "Київ Оперативний", почалося все з того, що лідери Нацкорпусу відмовились проходити досмотр під час входу і наказали своїм йти на штурм.

"Правоохоронці розпилюють сльозогінний газ та запалюють дими. Відбувається штовханина!", - йдеться у повідомленні на сайті Нацкорпусу.

Як відомо, сьогодні Нацкорпус запланував провести акцію протесту біля Офісу президента, вимагаючи відмовитися від імплементації т.зв. "формули Штайнмайера" в українське законодавство і відновлення подачі води в Крим.

"Порядок денний нового сезону почнеться з питання Донбасу і Криму: від України вимагають імплементації формули Штайнмаєра і подачі води в окупований Крим. Тим часом керівництво держави готує капітуляцію на фронті: військовим забороняють відповідати на обстріли ворога, позбавляють премій і навіть штрафують за недотримання "режиму тиші", - йдеться в заяві партії "Національний корпус".

Партія вимагає "публічно відмовитися від домовленостей, які зраджують національні інтереси нашої держави: від імплементації формули Штайнмаєра, тобто проведення виборів під дулами автоматів і легалізації влади бойовиків, і від будь-якої можливості подачі води в Крим, поки він не буде деокупований".

Раніше на сайті Нацкорпусу повідомлялося, що "невідомі патріоти принесли з собою автомобільні шини".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення