Слідкували за жертвою до під’їзду: суд виніс вирок двом озброєним крадіям, які орудували у Києві

Святошинський суд столиці призначив покарання двом чоловікам за розбійний напад на киянина. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Погрожуючи ножем, зловмисники відібрали у місцевого мешканця куртку з мобільним телефоном у кишені. За скоєне один із чоловіків проведе за ґратами сім років, а інший – сім років та один місяць із конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Пограбування сталося в кінці січня цього року на вулиці Потапова. Працівники кримінальної поліції через декілька годин затримали підозрюваних. Ними виявилися раніше не судимий 37-річний уродженець Рівненської області та 42-річний уродженець Дніпропетровської області, неодноразово судимий за наркозлочини. Під час поверхневої перевірки в одного з фігурантів поліцейські вилучили ніж.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисники їхали у трамваї, де помітили пасажира. Прослідкувавши за ним до під’їзду, один із нападників приставив до його шиї ніж, а інший зняв з чоловіка куртку та витягнув із кишені мобільний телефон.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення