Смертельна автотроща на Одещині: вантажівка виштовхнула легкових на зустрічну смугу під колеса фури (фото)

У Білгород-Дністровському районі сталась смертельна аварія за участю двох вантажних та легкового автомобілів. Про це повідомили у поліції Одеської області.

ДТП сталася 8 листопада близько одинадцятої години ранку на автодорозі Одеса-Рені в межах села Зоря.

"Попередньо встановлено, що 52-річний житель Саратської територіальної громади, керуючи автомобілем "ВАЗ", на нерегульованому перехресті виїжджав з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі вантажівці "MAN" і допустив зіткнення з нею. Від удару легковик відкинуло на вантажівку "DAF", що була на зустрічній смузі", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок події загинула 50-річна місцева жителька, яка знаходилася в салоні "ВАЗу", керманича легковика доправили до реанімаційного відділення районної лікарні з травмами різного ступеню тяжкості. Водії вантажівок не постраждали.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення