Спочатку душив, а потім обікрав: рецидивіст погорів на прикрасах, які здав до ломбардів

У селищі Бабаі Харківської області 34-річний рецидивіст скоїв розбійний напад на літню жінку. Із застосуванням фізичного насильства він відібрав у пенсіонерки грошові кошти та золоті вироби. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"26 лютого до поліції звернулася 84-річна громадянка. Жінка розповіла, що вночі до її домоволодіння увірвався невідомий чоловік. Зловмисник штовхнув її, внаслідок чого постраждала впала на підлогу, та почав її душити. Нападник заволодів грошима жінки в сумі 2500 гривень, які знаходились під скатертиною, 700 доларами США, золотими виробами і зник в невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції викрили підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився безробітний 34-річний мешканець селища Яковлівка Харківського району, який у грудні минулого року був умовно-достроково звільнений з місць позбавлення волі. Під час досудового розслідування встановлено, що викрадені речі зловмисник здав до ломбардів.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину і обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення