Стікала кров'ю, почався геморагічний шок: в Одесі буйна кішка прокусила жінці променеву артерію

На Одещині кішка вкусила свою власницю за плече, через що у постраждалої почалася кровотеча. Про це повідомили у центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Спочатку жінка намагалась сама зупинити кровотечу, але зрештою викликала бригаду швидкої, оскільки через велику крововтрату почала втрачати свідомість.

"Медики прибули на місце уже за 7 хвилин. З'ясувалося, що кішка прокусила пацієнтці променеву артерію, через що почалася артеріальна кровотеча та геморагічний шок. Почавши надавати постраждалій допомогу, наклавши джугт, підключивши інфузії до системи, фельдшер додатково викликав ще одну лікарську бригаду, яка стабілізувала жінку і доправила її до лікарні", - розповіли у центрі екстреної меддопомоги.

Виявляється, що усе сталось під час гри з пухнастим улюбленцем. 58-річна жінка почала його дражнити. Як наслідок, тварина сильно подряпала їй обидві руки, а потім вчепилася зубами за внутрішню частину ліктя, де проходить променева артерія – судина великого кола кровообігу, яка виходить із плечової артерії. Про це пише "Українська правда".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення