Стрибнув сам перед самим поїздом, голову затисло під колесами: з’явились подробиці загибелі чоловіка у київському метро (фото, відео)

У столичному метрополітені під колесами поїзда загинув 45-річний чоловік. Очевидці розповіли, що голову чоловіка затисло під колесами.

Трагедія сталась на станції метро "Дарниця" учора близько 19:10. Усіх людей попросили залишити станцію, рух поїздів зупинили. На цілих дві години було змінено рух поїздів червоною лінією метро. Як повідомили у КМДА, поїзди курсували від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна".

Наразі невідомо, чи це було самогубство, чи нещасний випадок. У поліції Києва повідомили, що встановлюють особу загиблого чоловіка. Утім, очевидці розповідають, що чоловік стрибнув сам перед поїздом, який прибував на станцію. Ось таке повідомлення залишив на сторінці КП "Київський метрополітен" у Facebook Іван Лимар.

Пізніше з'явилися воістину жахливі кадри, як столичні рятувальники діставали тіло чоловіка з-під поїзда.

"На колії під другим вагоном потяга знаходилося тіло чоловіка 1977 року народження. Рятувальники за допомогою медичних нош, шансового інструменту та переносного освітлення дістали тіло та передали його слідчо-оперативній групі для встановлення причин та обставин трагічного випадку", - повідомили у ГУ ДСНС у м. Києві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення