Світовий турнір з пляжного волейболу в Коропові збере найсильніших спортсменок: вхід вільний

2-5 вересня Харківська область прийматиме 1-зірковий світовий турнір з пляжного волейболу серед жіночих команд «Koropiv Hutir Cup». Спортивний захід пройде на кортах «Іvashkevich volley» в с.Коропове Зміївського району.

На турнірі «Koropiv Hutir Cup» змагатимуться 22 найсильніші жіночі команди з 15 країн. Станом на сьогодні крім України заявлені наступні країни-учасниці: США, Канада, Австрія, Ізраїль, Франція, Колумбія, Болгарія, Польща, Угорщина, Словаччина, Греція, Ліван.

Ми попросили президента Федерації пляжного волейболу Харківської області Сергія Івашкевича спрогнозувати лідерів фіналу. На його думку, найбільші шанси поборотися за перше місце у команд з Америки та Австрії. Гра обіцяє бути воістину видовищною.

Переможниці волейбольного турніру будуть винагороджені за відмінну гру. Сума призового фонду становить 5 тисяч євро. Між переможцями він буде розподілений таким чином: 1-е місце - 1 тисяча євро, 2-е - 700 євро, 3-е - 500 євро.

Нагадаємо, що в Києві з 27 по 29 серпня пройде фінал Чемпіонату України з пляжного волейболу. Команди з високим рівнем майстерності традиційно прийматиме київський Центр пляжних видів спорту «СЕТ», розташований в X-PARK. На кортах зберуться 16 чоловічих і 16 жіночих найсильніших команд країни. Фінальні ігри будуть транслюватися на ефірному телеканалі X Sport. Бій за звання чемпіона 2021 обіцяє бути воістину видовищним.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення