Там постійно лазили "підлітки у чорному": київські однокурсниці-самогубці залишили передсмертні смс (відео)

У столиці втретє за півтора місяці сталось спліт-самогубство тінейджерів. Цього разу з висоти стрибнули дві 17-річні дівчини. Вони викинулись близько 10 години ранку з даху недобудованого ЖК "Дніпровські вежі", що на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині.

"За даним фактом столичні слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ - умисне вбивство з позначкою "самогубство", - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Щойно стало відомо, що загиблими виявилися дві студентки інформаційного коледжу одного зі столичних вузів. Дівчата разом навчалися, дружили, а напередодні разом переночували у батьків однієї з них.

Під час огляду недобудови правоохоронці на 26 поверсі виявили речі загиблих дівчат та два мобільні телефони, в яких містилися передсмертні повідомлення, надіслані близьким.

Місцеві жителі розповіли, що зайти на будівельний майданчик, який наче має бути закриий, дуже легко. По недобудові постійно лазять "підлітки у чорному".

Нагадаємо, що 2 жовтня у Києві брат із сестрою випали з балкона на 24 поверсі багатоповерхівки. Це сталось на житловому масиві Лівобережний. "Ти готова? Разом! Я люблю тебе!", - такими були останні слова підлітків перед стрибком, який вони зробили у прямому ефірі. Обидвоє вживали наркотики, мали статеві стосунки один із одним. Більше про це читайте у публікації "Брат і сестра, які викинулись з 24 поверху в Києві, виховувалися в прийомній сім'ї: нові подробиці і фото".

17 серпня дві 12-річних подруги на Позняках випали з 15-го поверху. Як видно з фотографій, тіла дівчат лежать поряд, тож це парний суїцид.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення