Тир по людям у Кривому Розі: стали відомі нові подробиці про перестрілку (відео моменту)

У Кривому Розі конфлікт між водіями закінчився стріляниною та затриманням. Постріли пролунали увечері 18 лютого у Металургійному районі на вулиці Соборності, повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Між місцевими жителями, водіями автомобілів Kia та BMW виникла конфліктна ситуація, внаслідок якої відбулася стрілянина. Люди не постраждали. Обох учасників конфлікту - чоловіків віком 30 та 31 рік - затримали працівники відділу кримінальної поліції спільно з патрульними поліцейськими", - йдеться у повідомленні.

Місцеві телеграм-канали опублікували відео моменту перестрілки на подвірʼї багатоквартирного будинку. Вуличні камери відеоспостереження зафіксували стрілянину з двох ракурсів. Час розбірок: 19:34.

У патрульній поліції Кривого Рогу повідомили, що у місті було оголошено план "Сирена". Зловмисники пересувалися на авто Infinity.

"Незабаром на 95 кварталі патрульні помітили транспортний засіб Infinity без державного номера та зупинили його. В автомобілі перебували три чоловіки, які зізналися інспекторам, що скоїли правопорушення та зброя, із якої вони раніше здійснювали постріли, лежить у багажнику. Патрульні провели поверхневий огляд авто та виявили у машині предмет, схожий на мисливську рушницю та предмет, схожий на травматичний пістолет. На щастя, ніхто не постраждав", - розповіли у патрульній поліції.

Наразі встановлюються всі обставини події. Знаряддя злочину – помпову рушницю та пістолет – вилучено. Чоловіків доставили до відділення поліції. Вирішується питання про їх затримання в порядку ст. 208 КПК України.

За фактом стрілянини відкрито два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) і ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі заходи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення