Тримав у руках над прірвою: у Києві батько 3-місячної дівчинки погрожував викинути її з балкону (відео)

Київські поліцейські та соцпрацівники вилучать тримісячну дівчинку з родини, батько якої сьогодні погрожував викинути її з балкону. Про моторошний випадок розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

"До поліції надійшло декілька повідомлень від місцевих мешканців про те, що на вулиці Якуба Колоса на балконі багатоповерхівки чоловік тримає на руках немовля та погрожує його викинути. На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, медики, ювенальні поліцейські, працівники мобільної групи з протидії домашньому насильству. По прибуттю правоохоронці спільно з громадянами забрали немовля від чоловіка та передали медикам", - йдеться у повідомленні.

У київських телеграм-каналах повідомили, що неадекватний чоловік ймовірно був під дією заборонених речовин. Немовля майже без одягу в мороз на балконі він протримав щонайменше з годину. За словами горе-батька, дитину нагодували наркотою, тому він вимагав викликати медиків.

"Лікарі приїхали. Він каже, що вони з психіатрії, тому дитину не віддасть. Побив скло, хоче дитину викинути", - інформують очевидці.

Місцеві телеграм-канали також опублікували відео з місця інциденту:

Ювенальні поліцейські спільно з представниками служби у справах дітей та сім’ї прийняли рішення про вилучення дитини з родини. Наразі дівчинка знаходиться під наглядом лікарів, її стан задовільний.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Святошинського управління поліції. Правоохоронці проводять необхідні першочергові слідчі дії, аби з’ясувати усі обставини інциденту. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення