Труп знайшли через три місяці: на Дніпропетровщині чоловік убив сусіда, а тіло сховав у вигрібну яму (відео)

Жителя села Ульянівка, якого вважали безвісти зниклим, знайшли мертвим у вигрібній ямі. 44-річного чоловіка шукали три місяці. Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

"Повідомлення про зникнення 44-річного чоловіка надійшло до поліції 19 серпня 2022 року. Мати зниклого розповіла, що син вийшов з дому та не повернувся. Правоохоронці розпочали пошуки чоловіка та встановили, що до смерті зниклого причетний 40-річний односелець. Було встановлено, що 17 серпня біля будинку підозрюваного між чоловіками сталася сварка, під час якої нападник завдав приятелю смертельні тілесні ушкодження. Щоб приховати злочин та уникнути покарання, він сховав тіло у вигрібну яму на території власного домоволодіння у Петриківському районі", - розповіли у поліції.

11 листопада слідчі відділення поліції за погодженням з прокурором Слобожанської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення