Трупи матері і доньки у простирадлі скинули з урвища в Туреччині: у розправі підозрюють ексчоловіка (відео)

Росіянку та її дочку вбили у турецькому курортному районі. Їх зв'язали мотузкою, обернули у простирадла та скинули з урвища. Дівчинка була неповнолітня. Жорстоке вбивство росіян сталося в Бодрумі, повідомляє видання Habertürk.

Пізніше стали відомі особи вбитих матері та дочки з Росії - це 42-річна модель Ірина Двізова та її 15-річна дочка. Коли вони перестали виходити на зв'язок, їх родичі звернулися до поліції.

Правоохоронці приїхали на віллу, яку орендувала родина у районі Конаджик, та виявили там сліди кривавої розправи. По камерах відстежили маршрут автомобіля, який виїжджав останнім із дому, а на одній із точок його шляху – тіла росіянок.

Сім'я жила на дві країни - Росія та Туреччина. У Ірини залишився повнолітній син, який займається переведенням у готівку криптовалюти. У день розправи над сестрою та мамою його не було на турецькій віллі, він міг перебувати у Москві.

Головним підозрюваним у вбивстві є другий чоловік росіянки — 45-річний Андрій Куслевич, громадянин Литви. У день, коли його мали доставити до СІЗО, він втік із Росії. Імовірно, тоді він влаштувався у Литві. Декілька років тому Ірина пішла від нього і переїхала до Москви, а потім до Туреччини. Про його швидкий приїзд на віллу родина начебто знала.

Андрій, за даними росЗМІ, у 2016 році пограбував свого боса — українського банкіра Сергія Дядечка, у якого працював у Монако охоронцем — виніс сейф із діамантами на понад 2 млн євро. Як пишуть пропагандисти, підозрюваний у вбивстві Двізових також проходив службу у Французькому легіоні.

Далі пропагандисти спростовують інформацію, яку публікували напредодні:

"Старший син від першого шлюбу лише по малолітству займався криптою. Пізніше патріотично налаштована Ірина відправила його до армії, де він успішно пройшов службу, а потім вирушив до зони СВО. Молодший син від другого шлюбу на момент вбивства матері та сестри був на віллі. Де він зараз, невідомо".

До речі, 15-річна дівчина, яку жорстоко вбили, підтримувала російських окупантів - ґвалтівників і мародерів. Це відно на цьому відео з її соцмереж.

Повідомляється, що колишній чоловік Ірини Андрій переслідував сім'ю, погрожував і регулярно знущався зі старшого сина Давида. Також 10 місяців тому намагався викрасти молодшу, п'ятирічну дитину - Ділана. Але Ірина встигла повідомити поліцію, і втрутилися правоохоронці. Пізніше жінка намагалася позбавити батьківських прав Андрія. Подробиці рішення суду не розголошуються, але у червні поточного року воно набуло чинності.

Російське посольство в Туреччині поки що ніяк не прокоментувало цей інцидент. Місцева поліція розпочала розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення