У Бєлгородській області паніка і стихійна втеча: легіон "Свобода Росии" доповів про обстановку (відео)

Легіон "Свобода Росии" повідомляє, що Легіон та Русский добровольческий корпус продовжують визвольну операцію у Бєлгородській області РФ.

"Легіон та РДК продовжують звільняти Бєлгородську область! Армія РФ нічого не змогла протиставити групі патріотів-добровольців, які взяли до рук зброю і не побоялися у відкриту піти проти режиму Москви за вільне майбутнє Росії. Вкотре зруйнований міф про те, що громадяни РФ у безпеці і РФ сильна, за фактом — влада роками просто розкрадала бюджет і брехала, що все добре", - йдеться у повідомленні Легіону.
"Війна продовжуватиметься, доки повішене тіло Путіна не прикрасить стіни Кремля, а його зграя не буде засуджена справедливим судом російського гніву. Країна дозріла до змін. Країна дозріла до визволення. А найбільше чекають на звільнення території, прикордонні до зони військових дій: Курськ, Брянськ, Бєлгород. Лінії фронту пройдуть районами міст, що дрімають у глибокому тилу", – заявили у свою чергу в РДК.

У Легіоні також констатували, що резервів у РФ для реагування на військові кризи немає — усі військовослужбовці мертві, поранені чи в Україні.

"РФ абсолютно не захищена. У Бєлгородській області паніка, частково йде організована евакуація, але переважно відбувається стихійна втеча. "L". За Росію! За волю!", - йдеться у повідомленні.

Реакція Кремля на події в Бєлгородській області

Тим часом у Кремлі панує розгубленість і глибоке занепокоєння через воєнні дії в Бєлгородській області. Речник Путіна Дмітрій Пєсков не зміг надати жодної чіткої відповіді на запитання щодо ситуації в Бєлгородській області під час брифінгу для преси.

Коментуючи "напад української ДРГ", він сказав, що "це викликає глибоке занепокоєння і вимагає від нас великих зусиль". Пєсков також не зміг пояснити, чому захисні споруди, на будівництво яких було виділено 10 млрд рублів, виявилися безпорадними.

Зрештою, речник Кремля не зміг відповісти на запитання, чому "зачистка" Бєлгородської області від нападників триває вже більше доби, переадресувавши його до правоохоронних органів, Міноборони та ФСБ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення