У Боснії чоловік в Instagram застрелив колишню дружину на очах у їхньої маленької доньки (відео моменту)

Чоловік у Боснії вбивав людей під час трансляції в Instagram, а після скоєного наклав на себе руки. Про випадок пише Blic, а в соцмережах публікують відео моменту, адже сторінка вбивці в Instagram більше не доступна.

Неадекват застрелив свою колишню дружину на очах їхньої маленької доньки. Все почалося вранці 11 серпня. 35-річний бодібілдер та фітнес-тренер Нермін Сулейманович запустив пряму трансляцію у своєму профілі в Instagram, після чого вистрілив у голову жінці зблизька.

"Ось, дивіться наживо, як виглядає вбивство", — говорив він у цьому відео.

Після цього Сулейманович закінчив трансляцію, але не перестав вбивати. Він пішов ходити містом, де застрелив зі свого пістолета двох громадян Туреччини — батька та сина. Потім Сулейманович поранив одного поліцейського, а також чоловіка та жінку у різних районах Градачця. Під час цього він також виходив у прямий ефір, де сподівався, що поранений ним поліцейський загинув, і обіцяв вбити ще більше людей.

Невдовзі убивцю затримали. За кілька годин після цього він скоїв самогубство перед поліцейськими. До цього Сулейманович встиг викласти у свій Instagram фотографію, де сидить разом зі своєю вбитою дружиною та донькою.

"Я просто хотів сім'ю… А ці с**и взяли і всі раз****ли, — так він підписав знімок.

Прессекретар прокуратури Тузланського кантону, де знаходиться Градавац, розповів: понад 15 років тому Сулейманович уже був засуджений за замах на вбивство. Також він мав кілька судимостей за агресивну поведінку та створення загрози безпеці, а також у його бік були скарги про домашнє насильство.

Відео моменту вбивства колишньої дружини публікують у соцмережах.

Увага! Відео та фото містять шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям з вразливою психікою!!!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення