У Броварах матір зі співмешканцем ґвалтували малюків, змушували їх їсти фекалії і не лише (відео)

У Броварах Київської області сталась жахлива історія. Там співмешканці катували своїх малолітніх дітей - хлопчиків віком 5 і 11 років та 3-річну дівчинку. Правоохоронці повідомили про підозру матері та її співмешканцю.

"29-річна мешканка Броварщини спільно зі своїм цивільним чоловіком протягом тривалого часу здійснювали фізичне, психологічне та сексуальне насильство стосовно дітей. Сама мати демонструвала свої статеві органи та вчиняла над дітьми сексуальне насильство неприроднім способом", - повідомили у поліції Київщини.

Діти проживали в жахливих антисанітарних умовах, недоїдали, ходили оголеними в квартирі. Жінка разом із співмешканцем катувала дітей та погрожувала їм вбивством, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння.

"Жінка ставила дітей на коліна, принижувала, залякувала, знущалась огидним способом", - розповіли у поліції.

Київські телеграм-канали повідомляють, що "батьки" постійно вживали алкоголь, сварилися та билися на очах у дітей. Завжди голодних малюків змушували їсти фекалії. 5-річного хлопчика вони часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими вгору руками. Щоб сусіди не чули дитячий плач, жінка затуляла їм рот ганчіркою.

Наразі дітей вилучено із родини, і вони знаходяться під опікою патронатних служб. За даним фактом слідчі повідомили зловмисникам про підозру (126-1, ч.2 ст. 127, ч.1 ст. 129, ч.3 ст. 149, ч. 4, 5 ст. 152, ч.4 ст.153, ч.2 ст. 156, ст. 166 ККУ).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення