У Броварах під Києвом біля дитсадка впав гвинтокрил: навколо випалена земля, є жертви (відео)

У Броварах на Київщині поблизу дитячого садка та житлового будинку впав гвинтокрил, спалахнула пожежа. Усіх дітей та співробітників дитсадка евакуювали, повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

"Під час трагедії у Броварах у дитсадку знаходилися діти та працівники", – повідомив голова ОВА Кулеба.

За словами народного депутата Олексія Гончаренка, впав вертоліт ДСНС.

Станом на 09:00 відомо про 5 постраждалих людей. Про це повідомила речниця поліції Київщини Прянішнікова, пише Суспільне.

Постраждалих серед дітей немає, уточнили у пресслужбі поліції Броварського району. Водночас у столичних пабліках вказують протилежне.

"Пишуть, шо немає дітей серед постраждалих. Це неправда! Є з опіками, осколковими пораненнями зараз в лікарні", - пише "Реальный Киев".

Очевидці з багатоповерхівок поруч повідомляють, що довкола падіння гелікоптера земля ніби випалена. На жаль, є й загиблі. Цю інформацію вже підтвердила Прянішнікова. Про кількість жертв не повідомляється. Очевидці також розповіли, що гвинтокрил загорівся ще в повітрі і почав падати, а при падінні зачепив житлову будівлю.

Близько 08:20 київські телеграм-канали повідомили про пожежу у Броварах на території дитсадочка чи школи. Повідомили про падіння чи то вертольота, чи безпілотника. Пабліки опублікували фото та відео з місця події. Навколо все затягнуто димом, випалена земля, чути крики.

Перші кадри з місця падіння гелікоптера в Броварах (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення