У Дніпрі аварійне дерево переламало ноги чоловіку, лікарі не дають точних прогнозів (фото з місця події)

У Дніпрі в сквері Героїв біля ОДА величезне аварійне дерево впало на 61-річного чоловіка і переламало йому ноги. Нещасний випадок стався 26 серпня близько 18:40.

Чоловіка у вкрай важкому стані госпіталізували в 16-у міську лікарню. Дніпрянину поставили діагноз закритий перелом правої стегнової кістки, відкритий перелом лівої щиколотки і множинні садна ніг і тулуба.

Одразу ж після події лікарі провели ряд оперативних втручань і на наступний день потерпілого в стані середньої тяжкості перевели до відділення політравми.

"Була виконана стабілізація переломів, в подальшому будуть проведені етапні втручання на стегні, щиколотці. Реабілітація буде важкою, вона займе 4-6 місяців", - розповів лікар-ортопед Вадим Пирський.

Поки що лікарі не дають точних прогнозів, однак після відновлення чоловік зможе ходити і вести звичний спосіб життя.

Наступного дня після інциденту директор КП "Міськзеленбуд" Олег Плітченко повідомив, що фахівці обстежили всі дерева в сквері і визнали аварійними близько 16 штук. Роботи з їх видалення планували на вересень, але через негоду 26 серпня сухе дерево не витримало сильних потоків вітру і впало на пішохода, зламавши йому ноги. Також поки обговорюється питання про виплату компенсації потерпілому.

Втім, дочка потерпілого Ірина, посилаючись на свідчення очевидців, спростовує заяву чиновника. Жінка каже, що перед і під час падіння дерева вітру не було.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області 26 серпня лютувала негода, у багатьох місцях падали дерева. Бійці ДСНС залучались до прибирання аварійних дерев, що впали внаслідок погіршення погодних умов.

За матеріалами: Дніпро Оперативний, Інформатор, ДСНС Дніпропетровської області

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення