У Дніпрі кіт вижив після прання у машинці: бідолаха наковтався прального засобу і не міг відкрити очі (відео)

Мешканка Дніпра випадково випрала свого кота у машинці. Про це повідомили у клініці для тварин, де життя кота врятували ветеринари.

"Котик Броша дуже любить спати у барабані пральної машини. Там темно, затишно та тепло. А останнього разу там ще й дуже доречно опинилась собача лежанка, яку треба було попрати. "Додаткові комфортні умови", – мабуть, подумав Броша і ліг спати в затишному місці. Лежанка була сірого кольору, як і сам котик. Через це власниця тварини не помітила улюбленця і запустила "пралку", – йдеться у повідомленні.

Чотирилапий провів у машинці приблизно півгодини, перш ніж господарі усвідомили, що сталось. Коли вони відчинили дверцята пральної машинки, кіт навіть спробував втекти. Втім, його зловили, висушили та передали ветеринару.

Під час огляду в пухнастого виявили низьку температуру, хрипи у легенях, сильний запах прального засобу з рота та очі, які він не міг розкрити. Фахівці провели необхідну терапію і розповіли, що аналізи кота були у нормі, тому він вирушив додому.

"Зараз він почувається добре – активно бігає і стрибає по дому, із задоволенням їсть. З таким випадком ми стикаємося не вперше, але Броші дуже пощастило. Недарма у котів 9 життів", – підсумували ветеринари.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення