У Дніпрі п’яні підлітки вирішили викупатися в ополонці: одного стрімко змила течія просто під кригу (фото)

У Дніпрі на пляжі острова Монастирський двоє юнаків полізли купатися, але один із них провалився під кригу і потонув. Нещасний випадок стався учора ввечері, тіло потопельника водолази-рятувальники вилучили з води лише сьогодні зранку. Про це повідомили у обласному управлінні ДСНС.

"29-го січня о 21:54 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на річці Дніпро підліток провалився під лід. По прибуттю до місця події водолази-рятувальники попередньо встановили, що під час спроби купання у річці двоє хлопців (2004 та 2004 року народження) провалилися під кригу на відстані 30 метрів від берега. Один із них вибрався на кригу, інший підліток зник під водою", - йдеться у повідомленні.

За даними телеграм-каналу "Труха Днепр", пиячили шестеро юнаків. На честь Хрещення, але чомусь аж 29 січня, вони вирішили викупатися в ополонці. У результаті двоє провалилися під лід, одного з них врятували друзі, а другий через сильну течію не зміг виплисти.

Водолазами одразу були проведені пошукові роботи. Обстежено 400 кв.м. підводної акваторії річки на глибині 7 м. Зниклого не було виявлено. Сьогодні було обстежено 2500 кв.м підводної акваторії річки Дніпро. Об 11:00 на відстані 50 метрів від берега та на глибині 6 метрів знайшли тіло потонулого хлопця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення