У Дніпрі затримали серійного вбивцю: він переховувався з 2010 року і жив під різними прізвищами (відео)

За вбивство жінки у Новомосковському районі поліцейські Дніпра затримали 40-річного чоловіка, який перебував у розшуку. Також правоохоронці встановили, що зловмисник може бути причетний до вбивства студента у місті Дніпро. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Замотане у покривало тіло хлопця виявили 4 липня у гаражі. Працівники кримінальної поліції з’ясували, що вбивство 21-річного хлопця сталося 14 червня. Після цього підозрюваний зібрав речі, втік з міста та став переховуватися у лісі в Новомосковському районі. 5 липня, коли в нього закінчилися гроші та їжа, він помітив 59-річну місцеву жительку, яка йшла лісом. Чоловік напав на літню жінку та ножем завдав їй численні тілесні ушкодження", - розповіли у поліції.

Після розправи душогуб забрав у жертви прикраси та мобільний телефон. Намагаючись уникнути покарання, став далі переховуватися на березі річки у Дніпровському районі.

Чоловіка затримали 8 липня працівники кримінальної поліції Дніпра. Вони встановили особу та місце перебування зловмисника. Також з’ясувалося, що 40-річний чоловік з 2010 року переховувався та перебував у розшуку в Житомирській області за самовільне залишення військової частини. У Дніпрі мешкав під вигаданими анкетними даними та називався різними прізвищами.

За вказаними фактами слідчі відкрили два кримінальні провадження за статтями 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії та з'ясовують деталі цих злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення