У Джанкої в окупованому Криму замовчують вибух у районі військового містечка: на місце злетілись багато "швидких" (відео)

У Джанкої в Криму повідомляють про вибух у районі військового містечка. Дороги перекриті російськими силовиками. У місцевих чатах пишуть про "атаку" на півострові. Про це пишуть пропагандистські телеграм-канали, проте без офіційних подробиць.

Російська влада події ніяк не коментує, хоча вибух стався майже дві години тому. Уперше з соцмереж про це стало відомо близько 17:30. У коментарях місцеві жителі пишуть, що бачили чимало карет швидкої допомоги, які прямували на місце вибуху. Тож подейкують, що у військовому містечку є поранені та загиблі російські військові.

Відомо, що ракета вибухнула в небі над Джанкоєм - начебто спрацювало ППО. Унаслідок вибуху постраждала 11-річна дівчинка.

"Із рваним пораненням плеча її доправили до лікарні. Крім того, пошкоджені щонайменше два будинки. Це сталося в районі вулиці Садової, неподалік від школи №8", - пишуть російські телеграм-канали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення