У Хмельницькому KIA на зебрі зніс школярку, її відкинуло на зустрічку і переїхало на смерть інше авто (відео)

У Хмельницькому KIA Carnival на смерть збив на пішохідному переході дівчинку. Стало відомо, що загиблою в жахливій ДТП є 16-річна випускниця однієї з гімназій Красилівської громади. Дівчинка була призеркою багатьох олімпіад і конкурсів.

За інформацією поліції Хмельницької області, ДТП сталась 12 квітня близько 18:28 по вулиці Панаса Мирного в мікрорайоні Виставка.

"Попередньо встановлено, що 62-річний водій автомобіля KIA Carnival на пішохідному переході скоїв наїзд на 16-річну дівчину. У результаті потерпілу відкинуло на смугу зустрічного руху, де на неї наїхав автомобіль KIA K7, за кермом якого перебувала 37-річна хмельничанка", – йдеться в інформації.

У результаті ДТП пішохідка від отриманих травм загинула на місці події.

У соцмережах повідомили про загибель випускниці Дружненської гімназії Красилівської громади. Допис зі співчуттям опублікували на Фейсбук-сторінці навчального закладу.

"З глибоким сумом висловлюємо щирі співчуття з приводу трагічної загибелі рідним та близьким нашої випускниці, призерки багатьох олімпіад і конкурсів, Андрощук Іванни. Легких хмаринок тобі, Іванка. Ти назавжди залишишся в пам’яті життєрадісною та усміхненою дівчинкою", – йдеться у дописі.

Водієві, який на пішохідному переході на смерть збив 16-річну дівчинку, повідомлено про підозру. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

"Повідомлено про підозру 62-річному хмельничанину за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Водія затримано. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу", – йдеться в інформації.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

За попередніми даними слідства, підозрюваний за кермом автомобіля KIA Carnival перевищив дозволену швидкість руху, не зупинився перед пішохідним переходом та скоїв наїзд на 16-річну дівчинку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення