У Кам’янську стався вибух газу у п'ятиповерхівці, є потерпілі (фото, відео)

У Дніпропетровській області під час вибуху у квартирі на п’ятому поверсі житлового будинку постраждало 2 особи, з них 1 дитина. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомлення про вибух у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Матросова Південного району міста Кам’янське надійшло 30 січня об 11:37.

"По прибуттю до місця виклику рятувальники попередньо встановили, що ймовірно стався вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння в однокімнатній квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового панельного будинку", - йдеться в повідомленні.

Вибухом зруйнована стіна між квартирами, вибито скло у вікнах та двері. Руйнування несучих конструкцій не виявлено.

"Внаслідок вибуху постраждало дві особи, з них 1 дитина, а саме: чоловік 1991 року народження з однокімнатної квартири, де стався вибух, а також хлопець 2004 року народження з двокімнатної сусідньої квартири”, - зазначається в повідомленні.

Рятувальники за допомогою м’яких нош власноруч винесли по сходам чоловіка з однокімнатної квартири. Також до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів дитину врятовано сусідами.

"Постраждалих працівниками екстреної медичної допомоги госпіталізовано до міської лікарні швидкої медичної допомоги. Під’їзд відключено від газопостачання. Причина вибуху встановлюється", - йдеться в повідомленні.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення