У Києві біля Гідропарку в масовій ДТП загинула 1,5-річна дитина, вагітна жінка та чоловік у важкому стані (фото, відео)

Сьогодні у Києві на Броварському проспекті близько 12:30 сталась жахлива масова смертельна аварія. Також є постраждалі. На відео, яке надали очевидці ДТП, видно, що люди затиснуті в салоні автівок.

Відомо, що в одному з авто загинула дитина. Тіло 1,5-річної дитини без ознак життя затисло в понівеченому авто. Також постраждала вагітна жінка. Вона та ще один чоловік у важкому стані у лікарні.

"38-річний водій, керуючи автомобілем "БМВ", виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення із зустрічним автомобілем марки "Changan", який після удару виїхав в некерованому стані на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем "Шевроле Авео". Внаслідок зіткнення водій "Шевроле Авео", його пасажирка - вагітна жінка у важкому стані без свідомості доставлені в лікарню. Ще один пасажир цього ж автомобіля – 1,5-річна дитина – від отриманих травм померла на місці ДТП", - розповіли у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що водія "Шевроле Авео" також довелось деблокувати рятувальникам, як і дитину.

Водія "БМВ" затримали в порядку ст. 208 КПК України. Прилад Драгер показав, що він був тверезий. Йому готується повідомлення про підозру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення