У Києві чоловік взяв у заручниці 20-річну дівчину, у якої попросив допомоги (відео)

Моторошний випадок стався у столиці. 61-річний пенсіонер попросив на вулиці випадкову перехожу про допомогу, а коли дівчина погодилася і пошла за зловмисником, він зачинив її у квартирі на вулиці Милославській. Перелякана заручниця встигла зачинитися у ванній кімнаті та зателефонувати у поліцію.

Правоохоронці примчали до квартири неадекватного чоловіка і спробували з ним домовитися, але переговори не дали позитивного результату.

Тому за допомогою рятувальників правоохоронці потрапили до квартири. У ванній кімнаті перебувала 20-річна потерпіла. Вона розповіла, що чоловік підійшов до неї на вулиці та попросив допомогти йому занести додому сумку, на що вона погодилась. Зайшовши до оселі, 61-річний киянин заштовхав її до кімнати та зачинив вхідні двері.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Підозрюваний не зміг пояснити поліцейським мотиви свого вчинку та перебував у стані сп’яніння. При перевірці прилад Драгер показав 2,4 проміле вмісту алкоголю в організмі порушника.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення