У Києві директорка школи наклала на себе руки, коли її сина мобілізували до Миколаєва

 ТСН

У Дніпровському районі Києва за загадкових обставин померла директорка школи №81 Тетяна Зубар. Колеги та знайомі цієї жінки озвучили дві протилежні версії трагедії, в той же час джерела видання у правоохоронних органах припускають, що могло статись самогубство через складні сімейні обставини.

Факт смерті директорки підтвердили заступниця районного управління освіти Галина Тодосова та заступниця директора цієї школи Ольга Фіголь.

"Нам повідомили про це (про факт смерті, - Ред.) в її родині", - розповіла Галина Тодосова.

У той же час у правоохоронних органах нам повідомили, що через складні сімейні обставини жінка випала з вікна, тобто не виключають самогубства.

"Через складні сімейні обставини", - коротко відповіли правоохоронці.

Своєю чергою, в районному управлінні освіти розповіли деякі деталі, які передували цим подіям.

"У Тетяни Володимирівни мобілізували сина і одразу відправили до Миколаєва. Вона дуже сильно це сприйняла до серця, дуже сильно. Навіть взяла відпустку, тому що не могла думати про роботу", - повідомили в управлінні освіти.

Тим часом в соцмережах дописувачі, які теж знали директорку, висловили свої припущення.

"Шкода, страшно і гірко від того, що система і люди довели її. Нехай залишиться на совісті тих, хто її знецінив і тільки звинувачував. Вічна пам’ять", - прокоментувала трагедію одна з дописувачок.

На що інша відповіла так:

"Так, останнім часом вона була як під мікроскопом через один невірний крок, через одну безглузду ситуацію, в якій багато невстановлених фактів. Безмежно шкода".

Одна з цих дописувачок не виключила, що директорка могла дуже близько до серця сприйняти бійку між учнями. Про цю бійку деякий час тому повідомлялось в соцмережах – дописувачі стверджували, що учень начебто отримав травму статевого органу.

Але одразу два джерела в правоохоронних органах спростували те, що ця бійка якось пов’язана зі смертю директорки. Офіційно спростувала це і заступниця директора школи Ольга Фіголь.

"Від родини, яка в скорботі, ми знаємо, що Тетяна Володимирівна померла. Випадок з хлопчиком та смерть Тетяни Володимирівни не пов’язані", - повідомила Ольга Фіголь, додавши, що інші подробиці їй не відомі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення