У Києві горе-мати і бабуся пійшли у запій на два дні до сусіда, залишивши вдома 3-місячне немовля (фото)

Ювенальні поліцейські та соцпрацівники вилучили двох малолітніх дітей з родини у Києві. 3-місячний хлопчик та його 9-річний брат близько двох днів перебували у квартирі в антисанітарних умовах, доки їх мати та бабуся розпивали спиртні напої із новим знайомим в його оселі. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Родинна трагедія відбувалась у будинку на вулиці Верболозній Подільського району. До поліції від мешканців надійшло повідомлення про те, що за стіною гучно відпочивають сусіди.

"Прибувши на місце події, правоохоронці виявили власника оселі та двох його гостей в нетверезому стані, які сварились між собою та провокували конфлікт із сусідами. У квартирі був суцільний безлад, бруд та антисанітарія, розкидані речі та пляшки із спиртними напоями. Окрім цього в кімнаті разом із нетверезою матір’ю перебували двоє її малолітніх дітей - хлопчик 9 років та 3-місячне маля", - шокували подробицями у поліції.

Ювенальні поліцейські спільно зі співробітниками служби у справах дітей та сім’ї вилучили малолітніх та помістили до лікарні, допоки соцпрацівниками не буде вирішено питання щодо їх подальшого місця перебування. На матір чекає адміністративна відповідальність за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – це невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

"Правоохоронці закликають громадян: якщо вам відомі факти неналежного відношення до дітей, яке може загрожувати їх життю та здоров’ю, не зволікайте та обов’язково повідомляйте до поліції", - наголосили правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення