У Києві молодик наніс випадковому перехожому більше 20 ударів ногами по голові: відео зізнання вбивці шокує

У Києві на Троєщині чоловік у ході сварки до смерті побив на вулиці незнайомця та втік. При затриманні оперативниками зловмисник зізнався, що наніс більше 20 ударів ногами по голові перехожому. Про випадок розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

"До поліції Києва надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Закревського між рядами ринку лежить чоловік у крові. Судово-медичний експерт попередньо встановив, що потерпілий помер від численних ударів по голові та тулубу близько опівночі", - йдеться у повідомленні.

З’ясувалось, що жертвою нападу став чоловік, 1983 року народження, під час конфлікту з невідомим. Правоохоронці виявили свідка події, а згодом встановили й можливого нападника.

"Нам фігурант розповів, що після сварки з товаришем він зустрів незнайомого чоловіка на вулиці, тож розлючений наніс потерпілому більше двадцяти ударів ногами", - розповів виконуючий обов’язки начальника кримінальної поліції Деснянського управління поліції Денис Телятник.

Правопорушника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – уродженець Кіровоградської області 1992 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

У київських телеграм-каналах з’явилось фото з вбитим чоловіком. Він майже увесь залитий кров’ю, а на голові в нього не лишилось живого місця.

Увага! Фото містить шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям з вразливою психікою!!!

"Слідчий Деснянського управління поліції за погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва повідомив затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство та готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - додав правоохоронець.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення