У Києві педофіл, який вбив рідного брата, затягнув до квартири 7-річну дівчинку і поглумився над нею

У столиці поліцейські затримали чоловіка за розбещення семирічної дівчинки. Він заманив дитину до себе в квартиру та вчинив по відношенню до неї розпусні дії. Це сталось у Подільському районі. До поліції звернулась мама дівчинки, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Порушник спільно із знайомими вживав спиртні напої біля під’їзду та спостерігав за дівчинкою, яка разом з іншими дітьми гралася з його собакою. Скориставшись цікавістю малолітньої до тварини, чоловік запропонував їй піти погратись із цуценям до нього додому. Як тільки потерпіла опинилась у квартирі фігуранта, він вчинив відносно неї розпусні дії", - розповів начальник Подільського управління поліції Юрій Трембіцький.

Слідчі затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що зловмисник нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство рідного брата.

"Слідчі готують клопотання до суду щодо обрання підозрюваному безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі", - додав Трембіцький.

Поліцейські звертаються до батьків та вкотре наголошують – спілкуйтесь із дітьми та розповідайте їм про правила безпечної поведінки із незнайомцями. Вчасна профілактика може вберегти від трагічних наслідків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення