У Києві під лід у крижану воду пішла жінка, яка намагалась врятувати свого собаку (відео)

У Києві правоохоронці врятували киянку, яка разом із собакою на проспекті Миколи Бажана провалилась під лід

"Патрулюючи територію Дарницького району, два екіпажі полку поліції особливого призначення №1 отримали виклик про те, що жінка провалилася під лід у воду. Поліцейські швидко прибули за адресою та кинулись на допомогу потерпілій. З’ясувалось, що місцева мешканка прогулювалася разом із собакою, яка вибігла на лід і провалилася у водойму. Жінка самостійно намагалась врятувати свого домашнього улюбленця, але вийшовши на крихкий лід, і сама опинилась у крижаній воді", - розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

Правоохоронці взяли два буксирувальні троси та мотузку і зв’язали їх між собою. Поліцейський Олександр Писаренко обв’язався тросом, ліг на кригу та повзком добрався до жінки з собакою, які були від берега на відстані близько 30 метрів. Колега Тарас Хращевський разом з іншими поліцейськими допомагав рятівнику вибратися з потерпілими на берег.

Правоохоронці також одразу викликали лікарів, які надали жінці необхідну медичну допомогу. Наразі життю киянки та її домашнього улюбленця нічого не загрожує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення