У Києві тиран відгамселив дружину та дорослу доньку на очах у двох маленьких онучок (фото)

У Києві на Троєщині домашній тиран побив дружину та дорослу доньку на очах у двох малолітніх онучок. Поліцейські склали на чоловіка адміністративні протоколи, а жінок з дівчатками влаштували до кризової кімнати. Правопорушнику загрожує адмінарешт до п’ятнадцяти діб, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Деснянського управління поліції надійшов виклик про домашнє насильство на вулиці Драйзера. Заявниця повідомила, що чоловік побив її, тож вона вибігла з квартири та чекає на допомогу", - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно прибула група з протидії домашньому насильству для встановлення обставин конфлікту. Поліцейські з’ясували, що киянин вчинив домашнє насильство відносно своєї 56-річної дружини та їхньої 34-річної доньки на очах двох малолітніх онучок.

"Поспілкувавшись із заявницею, ми зайшли до оселі, де перебував чоловік, з явними ознаками алкогольного сп’яніння та агресивно себе поводив. Ми вгамували 59-річного дебошира та склали на нього два протоколи за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення – домашнє насильство, та статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення – злісна непокора вимозі поліцейського", - розповів інспектор сектору протидії домашньому насильству Деснянського управління поліції Джахангір Рзазаде.

Наразі двох жінок, дівчат 3-х та 12-ти років влаштували до кризової кімнати Київського міського центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству. Про інцидент також повідомлено службу у справах дітей та сім’ї Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації.

"Поліція вкотре закликає не замовчувати домашнє насильство, а негайно звергатись за допомогою", - наголосили у поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення