У Києві вітчим жорстоко порізав пасинка на очах у його товариша

У столиці в квартирі багатоповерхівки, що на проспекті Правди, чоловік завдав своєму пасинку кілька ударів ножем по тулубу та у живіт. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"До Подільського управління поліції від лікарів надійшла інформація про ножові поранення 25-річного місцевого мешканця, які він отримав під час конфлікту у квартирі на проспекті Правди. Правоохоронці встановили, що потерпілий вже тривалий час перебуває у неприязних відносинах із 51-річним вітчимом, тож коли пасинок влаштував вдома застілля із товаришем, між чоловіками виникла чергова сварка. Під час з’ясування стосунків підозрюваний схопив кухонний ніж та наніс кілька ударів по тулубу та у живіт молодику", - розповіли у поліції.

Фігуранта поліцейські затримали, а потерпілого киянина із проникаючими ножовими пораненням було госпіталізовано до лікарні.

У ході невідкладного обшуку слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину та направили на проведення експертизи.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – це умисне тяжке тілесне ушкодження. Наразі чоловік перебуває під вартою, йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення