У Києві затримали педофіла, який пропонував інтим і надсилав порно 10-річній дівчинці

У Києві оперативні працівники затримали чоловіка, який розбещував 10-річну дівчинку. Він писав малолітній у месенджер повідомлення сексуального характеру, пропонував інтим, а також надсилав посилання на тематичні веб-ресурси, відправляв фото та відео. Поліцейські затримали чоловіка за місцем проживання, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Правоохоронці звертаються до громадян із проханням поспілкуватися зі своїми дітьми та з’ясувати, чи не стали вони жертвою розпусних дій чоловіка під нікнеймом Tema Core в телеграмі. У разі виявлення такого факту обов’язково повідомляти про це до поліції, аби сприяти розслідуванню та допомогти правоохоронцям притягнути зловмисника до відповідальності.

До поліції звернулась матір дівчинки. Вона розповіла, що невідомий чоловік займався розбещенням її 10-річної дочки через переписку в месенджері.

"Жінка розповіла, що незнайомець писав малолітній повідомлення сексуального характеру, на які дитина не відповідала, пропонував інтим, а також надсилав посилання на сайти відповідного змісту. Крім цього, чоловік відправляв дівчинці фото та відео із зображенням статевих органів", - розповіли у поліції.

Старша слідча територіального підрозділу Юлія Петренко повідомила, що поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та впродовж дня встановили особу та місце проживання зловмисника:

"Під час невідкладного обшуку слідчо-оперативна група вилучила телефон порушника, флеш-накопичувачі, ноутбук та інші речові докази, які направлені на відповідні експертизи, а зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1993 року народження, який проживає в одному мікрорайоні з потерпілою та знайшов її профіль у соціальній мережі", - розповіла Петренко.

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України — вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи. Санкція статті передбачає до восьми років в’язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення