У Києві жінка з коханцем знімали порно з 12-річною донькою та 13-річним сином: нові подробиці у справі (фото)

У Києві жінка разом зі співмешканцем розбещувала своїх малолітніх дітей та залучала їх до створення дитячої порнографії. До створення протиправного контенту та розбещення 13-річного хлопчика та його 12-річної сестри причетна їхня 34-річна матір та її 35-річний співмешканець. Вони погрожували дітям побиттям, якщо вони не будуть демонструвати статеві органи. За це їх засуджено до 15 років тюрми.

"Ювенальні прокурори Деснянської окружної прокуратури міста Києва в суді довели вину матері та її співмешканця у виготовленні, розповсюдженні та примушуванні власних малолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії, вчиненні відносно них насильницьких дій сексуального характеру та розбещення (ч. 4 ст. 301-1, ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 156 КК України). Їх засуджено до максимальної міри покарання – 15 років позбавлення волі. Також позбавлено права займатися діяльністю, пов’язаною з доступом до інформаційно-телекомунікаційних систем на 3 роки", - розповіли у Офісі Генерального прокурора.

Прокурор у суді довів, що жінка та її співмешканець, маючи на утриманні двох малолітніх дітей – 13-річного хлопчика та 12-річну дівчинку – застосовували відносно них насильство та примушували до участі у створення дитячої порнографії. Відзняті матеріли вони розповсюджували через мережу Інтернет.

Під час виготовлення дитячої порнографії матір та її співмешканець вчиняли відносно дітей насильницькі дії сексуального характеру та розбещували їх.

Такі протиправні дії тривали протягом року і лише за втручання правоохоронців були припинені.

Наразі діти перебувають з законним представником – бабусею.

Більше читайте у публікації "Били, якщо не роздягались догола: у Києві жінка з коханцем знімали порно з 12-річною донькою та 13-річним сином".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення