У київській квартирі в морозилці знайшли рештки жінки, яку вбив її ж чоловік (фото, відео)

У квартирі в Подільському районі столиці знайшли розчленоване тіло жінки. Моторошну знахідку у квартирі свого родича на проспекті Правди виявив чоловік, який і повідомив поліцію 27 серпня об 11:40.

Пізніше стало відомо, що вбита - 40-річна уродженка Черкаської області. Слідство підозрює у вбивстві та розчленуванні жінки її власного чоловіка, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний її 35-річний чоловік. Між подружжям постійно виникали сварки. Під час чергового з’ясування стосунків чоловік схопив ніж та завдав ним близько 15 ударів у живіт та груди дружини. Після цього зловмисник розчленував її тіло та поклав фрагменти у морозильну камеру. Ще близько тижня фігурант жив у цій квартирі, але згодом виїхав у місто Черкаси", - розповів начальник столичної поліції Іван Вигівський.

Правоохоронці Черкаської області менше ніж за три години затримали підозрюваного. Після втечі він перебував в оселі вбитої ним жінки та намагався скоїти самогубство, але поліцейські цьому завадили.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За погодженням із Подільською окружною прокуратурою міста Києва слідчі готують фігуранту повідомлення про підозру та клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення