У Кременчуці побили журналіста, який фіксував браконьєрів на Дніпрі

Правоохоронці повідомили про підозру чоловікові, який напав на журналіста в місті Кременчук Полтавської області. Працівник медіа в той момент фіксував незаконний рибний промисел на Дніпрі. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

"За допомогою до поліції Полтавщини 5 березня звернувся 41-річний журналіст. Він повідомив, що під час професійної діяльності в місті Кременчук йому завдав тілесні ушкодження невідомий чоловік. У процесі розслідування інциденту встановлено, що того дня потерпілий фіксував незаконне зайняття рибним промислом на річці Дніпро. Під час здійснення журналістської діяльності один із чоловіків, який імовірно причетний до браконьєрства, напав на нього", - йдеться у повідомленні.

Справу відкрили за ч. 2 статті 345-1 (загроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу. Нападнику загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Правоохоронці знайшли нападника і оголосили підозру. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець. Також поліція опитала свідків і вилучила речові докази. Матеріали досудового розслідування найближчим часом направлять до суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення