У Кременчуці злочинці запхали чоловіка в авто на іноземній реєстрації і викрали: подробиці від поліції

У Кременчуці розслідують викрадення 27-річного чоловіка. Інформація про те, що мешканця Кременчука невідомі посадили до автомобіля на іноземній реєстрації та відвезли у невідомому напрямку, надійшла до колцентру 102 поліції Полтавщини 10 квітня близько 15:20. Про випадок повідомили у обласній поліції.

"Отримавши необхідну оперативну інформацію, ми негайно орієнтували весь особовий склад Кременчуцького районного управління поліції на розшук людини та встановлення осіб, причетних до правопорушення. Протягом кількох годин поліцейські встановили місце перебування чоловіка та учасників правопорушення. Наразі обставини події з’ясовує слідство", - розповів заступник начальника Кременчуцького районного управління поліції Олександр Скриль.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частинною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення