У Кривому Розі масово потруїли вуличних собак, у них конвульсії і піна з пащі: моторошні фото

 первый городской

Конвульсії, хаотична поведінка, біль та піна з пащі – так закінчувалось життя вуличних собак на бульварі Вечірньому в Кривому Розі. Таку жаливу картину побачили міські жителі 26 лютого і у той же день новина про розправу над тваринами розлетілась по соцмережам. Наразі відомо, що хвостатих нещадно потруїли, а небайдужі криворіжці закликають знайти зловмисників.

Місцева жителька поділилась своєю розповіддю про те, як вона ввечері вигулювала свого собаку на вулиці Павла Глазового й побачила тих самих хвостатих, які билися в конвульсіях. Поблизу одного з будинків чотирилапий падав, здригався, хаотично бігав й знов падав. Небайдужа криворіжанка повернулась додому за телефоном, аби допомогти собаці, але її вже на місці не було. Натомість поруч знаходився інший хвостатий. В нього були такі ж симптоми, судоми, а з пащі йшла піна.

Міські жителі намагалися врятувати собаку, проте пухнастий все ж помер. Містяни підозрюють, що це було масове отруєння.

Хто саме зробив цей страшний вичинок і змусив вуличних чотирилапих помирати жахливою смертю – наразі невідомо.

"Цю ситуацію не можна залишити без уваги. Будь ласка, зверніть увагу на моє повідомлення та надайте розголосу звірству. Чим більше пізнаю людей, тим більше подобаються собаки", – зазначила очевидця трагедії.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення